Bel 0495-547734

Welkom

Biogreen Biozym 5 ltr

Biogreen Biozym 5 ltr
Artikelnummer: 2428
€ 128,95
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Inhoud: 5 ltr.
BIOZYM biokatalysator is een uiterst belangrijke biokatalysator van plantafvalstoffen. Het is een hoogwaardig biotechnologisch product bestaande uit 24 belangrijke enzymcomplexen. Ook zijn een aantal belangrijke co-enzymen toegevoegd die de enzymactiviteit nog optimaler laten verlopen. Tevens is het product verrijkt met een aantal vitaminen en mineralen die een rol spelen bij het transport van vrijgekomen voedingelementen, en vitaminen die de celwand versterken. Hierdoor wordt de weerstand aanzienlijk verhoogd en de wortelgroei gestimuleerd. Door de afbraak van de dode cellen komen ook de voedingzouten in voor planten direct opneembare vormen weer vrij. De vrijgekomen suikers stimuleren snel en doelmatig het bacterie leven.

 

BIOZYM: is geschikt voor alle soorten groeimediums, zoals steenwol, vlokken, aarde, perliet, pu-matten, kokos, etc. Het kan gewoon door de voeding heen gemengd worden.

 

1 tablet of 1 liter is goed voor 1000 liter
Week 1 t/m 4 1 ml/ ltr
Week 5 t/m 8 1,5 ml/ ltr
 
 
BIOZYM:
  • - Bevordert het microbieel leven en herstelt bodemstructuren.
  • - Bevordert wortelgroei en bevordert opname van mineralen.
  • - Is samengesteld uit een groot aantal enzymen en specifieke vitaminen.
  • - Is niet giftig en absoluut milieuveilig, bevat geen ( chemische) conserveringsmiddelen
  • - Is geschikt voor alle soorten groeimediums, zoals steenwol, vlokken , aarde, perliet, pu-matten, kokos, etc . Het kan gewoon door de voeding gemengd worden.
 
BIOZYM heeft in de praktijk aangetoond een sterke, gunstige invloed te hebben op het microleven in de bodem. Een goed ontwikkeld microleven in het wortelmilieu van het gewas is zeer belangrijk voor de opname van mineralen en sporenelementen. Tevens laat de praktijk een sterkere wortelgroei zien, dit bewijst dat de plant dankzij het verbeterde wortelmilieu meer energie beschikbaar heeft. Door de verbetering van het wortelmilieu wordt de weerstand van de plant aanzienlijk verhoogd waardoor de plant minder vatbaar is voor ziekte. Voor optimale wortelgroei heeft de plant voldoende en zonodig extra energie nodig; chlorofyl speelt een belangrijke rol in dit proces.
 
 
Toch hebben wij BIOZYM nog kunnen verbeteren.
De verbetering heeft hoofdzakelijk betrekking op de werking van de enzymen.
Het enzympakket is zodanig aangepast dat het nu veel beter werkzaam is bij lagere temperaturen.