Bel 0495-547734

Welkom

Blumat Kamerplantset 5* Blumat + 3* XL

Blumat Kamerplantset 5* Blumat + 3* XL
Artikelnummer: TRI15140
€ 19,30
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Bumat Kamerplant, de ideale oplossing voor het voorzien van water aan huiskamerplanten en terraspotten.  Kan zowel continu gebruikt worden als voor vakantie periodes.

De ideale kamerplant verzorging tijdens vakantie of afwezigheid. Veilig en betrouwbaar.

 

Het blumat indoor systeem is een zelfaanzuigende techniek.  Dit gebeurt via een bijgeplaatst of ingebouwd reservoir.  Eenvoudige montage daar deze niet hoeft te worden aangesloten op het waterleidingnet. 
Zodra de kluit droog begint te worden, ontstaat onderdruk in de kegel en de aanvoer van water uit het reservoir begint. Zo vult de blumat het vocht in de aarde  van de kamerplant automatisch aan totdat het water in het reservoir op is, zonder dat de kluit te nat wordt. Een ideale oplossing voor als U eens een tijdje op vakantie wilt of niet in staat bent om de kamerplanten water te geven. 

De grote voordelen zijn:

Altijd de juiste dosering water, de juiste omgevingstemperatuur, zeer zuinig waterverbruik, op vakantie zonder iemand lastig te vallen om de planten water te geven. Het grote voordeel is ook de individuele aanpassing voor elke plant apart. De tijd dat de plant van water wordt voorzien is afhankelijk van de grootte van het reservoir en de grootte van de pot en plant.