Bel 0495-547734

Welkom

Canna Terra Professional 50 ltr

Canna Terra Professional 50 ltr
Artikelnummer: C131050
€ 11,55
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Inhoud: 50 ltr
Terra Professional onderscheidt zich van andere aardesubstraten door zijn eerste klas uitgangsmateriaal, fijnheid van structuur en zuiverheid. Terra Professional is een organisch product, homogeen van structuur, 100% natuurlijk en vrij van schadelijke virussen of bodemziektes. Terra Professional heeft een complex water/luchtsysteem, dat de ideale omstandigheden vormt voor bijna iedere kweekvorm en is na gebruik uitstekend geschikt als grondverbeteraar.

Terra Professional Gebruiksaanwijzing

 

Watergift

 

Afhankelijk van de potgrootte, groeiomstandigheden en het groeistadium van de plant, de watergift afstemmen op de behoefte van de plant. Onder normale omstandigheden verdampen snel groeiende volwassen planten 4-6 liter vocht per dag, per m2.

 

Hoe groter de pot des te constanter het wortelmilieu. Zorg voor voldoende drainage, leg eventueel een laagje hydrokorrels op de potbodem, voor lucht en drainage.

 

Canna Terra Professional is een organisch product, homogeen van structuur, 100% natuurlijk en vrij van schadelijke virussen of bodemziektes. Canna Terra Professional heeft een complex water/luchtsysteem, dat de ideale omstandigheden vormt voor bijna iedere kweekvorm. Canna Terra Professional is na gebruik uitstekend geschikt als grondverbeteraar.

 

Het plastic verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar.
Bewaren op een donkere koele plaats boven 4º C.