Bel 0495-547734

Welkom

Dimlux Alpha Optics 98 met Nanotube

Dimlux Alpha Optics 98 met Nanotube
Artikelnummer: Air
€ 159,95
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

DimLux Alpha Optics 98 met NanoTube. De DimLux Alpha Optics 98 met nanotube reflector is ontworpen volgens het Single Bounce Clear Sight (SBCS) principe en is uitgevoerd met Miro Silver spiegels. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke efficiëntie (98%) behaald van alle beschikbare horticultuur reflectors.

De Dimlux alpha optics 98 met nanotube is voorzien van verstelbare zijreflectoren voor betere overlapping en om wandverliezen te minimaliseren. Door het open reflector ontwerp wordt de lamp passief gekoeld wat de levensduur en efficiëntie van de lamp ten goede komt. Er zit een 50MM aansluiting op de reflector waardoor actief afgezogen kan worden en om de ruimte temperatuur aanzienlijk te verlagen. Tevens kunnen er los verkrijgbare opzet reflectors geplaatst worden om het verlies op de wanden nog meer te reduceren. Deze reflector is vervangbaar.

Deze reflector heeft dezelfde eigenschappen als de Alpha Optics 98, echter met extra Nanotube van Ultra Clear Glass met anti reflectie Nano coating. Hierdoor wordt de hoogst mogelijke lichttransmissie behaald van 99%. De totale efficiëntie van de reflector in combinatie met de Nanotube is 97%. Dit is hoger als elke ander horticultuur reflector.

Doordat de luchtaanvoer en afvoer parallel worden aangesloten i.p.v. in serie als bij conventionele lucht gekoelde reflectors zal elke lamp op de optimale temperatuur branden i.p.v. te koud of te warm. Door het gesloten koelsysteem zijn de Nanotubes ideaal om de ruimte temperatuur aanzienlijk te verlagen in combinatie met CO2 systemen.

De Dimlux alpha optics 98 met nanotube is te gebruiken met 250 – 750 watt lampen.
Deze reflector is vervangbaar.