Bel 0495-547734

Welkom

Sky Planter Recycled

Werk- en leefruimte is limited, dus gebruik eens de andere helft, het plafond. Verban je kamerplant niet meer in de hoek, maar laat groen zien op een bijzondere manier! Hef je hoofd en zie groen vanuit een uniek perspectief.

Hoe werkt het? De Sky Planter bevat een Slo-Flo internal irregation system van terracotta dat de watervoorraad langzaam aan de plant afgeeft. Zo hoef je de plant ook niet elke paar dagen water te geven. Aan de onderkant van de Sky Planter, waar dus de plant in zit, is een schijf bevestigd zodat de plant en aarde er niet uit vallen. De Sky Planter Recycled is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van plastic en andere verpakkingen.

Het Nieuw-Zeelandse Boskke is het nieuwe tuinieren. De mogelijkheden van de Sky Planter moedigen aan om meer groen toe te voegen aan een ruimte, wat de luchtkwaliteit verbetert. Boskke is afgeleid van het Oudengelse 'bosky', wat 'klein bos' betekent. Ruimte beperkt je mogelijkheden, Boskke denkt verder.

In de Sky Planter kun je een grote variëteit aan planten gebruiken. Planten die het zéker goed doen zijn orchideeën, varens, klimop, geraniums, munt, aardbeien en bijvoorbeeld peterselie.

De Sky Planter Recycled wordt geleverd inclusief haak en plastic plug en twee stalen ophangdraden (30 cm en 70 cm). De Sky Planter Recycled is verkrijgbaar in de maten S, M en L. De Small en Medium Skyplanters zijn er nu ook in verschillende kleuren! De Skyplanter Small hebben we nu naast wit ook in blauw, clear, roze en groen en de Skyplanter Medium hebben we naast wit in rood en zwart!

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina