Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Combisysteem Vloerentrekker 43 cm

Gardena Combisysteem Vloerentrekker 43 cm


Artikelnummer: TRI501001
€ 16,35
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De GARDENA combisystem-vloerentrekker is uitstekend geschikt om snel en gemakkelijk water van stenen vloeren of gladde oppervlakken weg te schuiven.

Voor efficiënt werken en optimale reinigingsresultaten heeft hij een duurzame celrubberen strip over de hele werkbreedte van 43 cm. Dankzij de oersterke kop van hoogwaardige kunststof is de vloerentrekker robuust en bestand tegen beschadigingen.

De vloerentrekker is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 130 of 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte.

Stevig
De GARDENA combisystem-vloerentrekker heeft een duurzame celrubberen strip en is voor een grote stabiliteit en een lange levensduur gemaakt van hoogwaardige kunststof.

Aansluiting zonder speling
Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

Past op alle stelen
GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

Corrosie- en waterbestendig
De strooiwagen is vervaardigd van corrosie- en weerbestendig materiaal en kan eenvoudig met water worden gereinigd.