Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Comfort Rugspuit 12 Liter

Gardena Comfort Rugspuit 12 Liter


Artikelnummer: TRI125070
€ 59,95
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De hoogwaardige GARDENA Comfort rugspuit heeft een vulcapaciteit van 12 liter en is bijzonder geschikt voor het makkelijk besproeien in grotere hoeveelheden.

Daarom is hij uitstekend geschikt voor de verzorging van planten in grotere tuinen, van fruitbomen en druiven. De uitstekende draageigenschappen van de rugspuit met zijn gevoerde schouderriemen en een vormgeving die de rug ontziet, resulteren in comfortabele en stijlvolle tuinwerkzaamheden.

De telescopische sproeilans met instelbare metalen sproeikop is erg handig en zorgt voor een grote actieradius. De geïntegreerde draaggreep, de grote vulopening met reinigingszeef en de sproeilanshouder maken de Comfort rugspuit makkelijk in gebruik. Praktisch: de Comfort rugspuit is geschikt voor rechts- én linkshandigen.

Optimaal comfort
Het ergonomisch vormgegeven reservoir en de gevulde schouderriemen bieden u optimaal comfort als u de Comfort rugspuit langdurig gebruikt.

Metalen telescopische sproeilans
Dankzij de telescopische sproeilans kan het sproeibereik worden gevarieerd. Desgewenst kunt u uw bereik vergroten en bijvoorbeeld moeilijk bereikbare planten bemesten.

Voor rechts- én linkshandigen
De Comfort rugspuit kan prima door zowel rechts- als linkshandigen worden gebruikt, simpelweg door de schouderriem bij te stellen.

Reinigingszeef
Dankzij de reinigingszeef in de vulopening kunnen er geen verontreinigingen in het reservoir komen. De sproeikoppen blijven schoon.