Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Premium Spuitlans

Gardena Premium Spuitlans
Artikelnummer: TRI281025
€ 32,75
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De 90 cm lange GARDENA Premium Spuitlans is geschikt voor het bewateren van grotere oppervlakken met planten. Er kan gekozen worden voor verschillende soorten stralen.

Kies bijvoorbeeld voor de zachte straal, fijne mist of een harde straal. De softgrip componenten zorgen voor een slipvaste grip.

Met de ergonomisch vormgegeven impulshendel de geïntegreerde knop worden vastgezet. De waterstraal is met 1 vinger traploos in te stellen. De Premium Spuitlans is voorzien van metalen componenten voor extra stevigheid. De lans is bovendien vorstbestendig en gaat daardoor ook bij temperaturen onder het vriespunt niet kapot. Met de lange steel van 90 cm geef je ook gemakkelijk water op moeilijk bereikbare plaatsen.

Regelbare straal
Er kan gekozen worden voor de verschillende soorten straal. Elke applicatie kent zijn eigen toepassing, zelf op moeilijk bereikbare plaatsen.

Comfortabele grip
De soft grip componenten zorgen er voor een slip vaste grip op de Premium broes met verlengstuk. De ergonomisch vormgegeven impulshendel kan met de geïntegreerde knop worden vastgezet. De waterstraal is met 1 vinger traploos in te stellen.

Extra stevig
De Premium Verlengde broes is uitgevoerd met metalen componenten voor extra stevigheid. Delen van de sproeikop en de connector zijn gemaakt van metaal en daardoor extreem duurzaam.

Vorst bestendig
Nieuw- De geïntegreerde vorst bestendig kern zorgt ervoor dat uw product niet kapot gaat door temperaturen onder nul.

Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen
Met de lengte van 90 cm is het ook mogelijk water te geven op moeilijk breikbare plaatsen.