Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Micro Drip System Startset Bloempotten S

Gardena Micro Drip System Startset Bloempotten S
Artikelnummer: TRI401001-2
€ 21,25
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De GARDENA Micro-Drip-System start set S voor bloempotten bevat alle componenten voor een zorgeloze en waterbesparende besproeiing van 5 bloempotten op balkon en terras.

Het druk reducerende basisapparaat is verbonden met de waterkraan via een aansluitstuk. De bloempotten worden individueel en nauwkeurig besproeid via de leidingen met daarop de druppelaars. Dankzij de gepatenteerde “Quick & Easy” verbindingstechniek worden alle onderdelen snel en eenvoudig met elkaar verbonden en zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Inhoud:
1 x basisapparaat 1000
1 x slangstuk 917
10m verdeelbuis
5 x buishouders 4,6mm 3/16”
5 x T-stuk 4,6mm 3/16”
1 x afsluitdop 4,6mm 3/16”
5 x reguleerbare einddruppelaar

Waterbesparende besproeiing
Met de druppelbewatering van het Micro-Drip-System kan de hoeveelheid water per plant precies worden gedoseerd, zodat er geen water wordt verspild.

Direct klaar voor gebruik
De GARDENA Micro-Drip-System Startset S voor bloempotten bevat alle onderdelen die nodig zijn voor water besparende bewatering van 5 bloempotten op balkons en terrassen. De set kan worden uitgebreid met producten uit het GARDENA Micro-Drip-System en kan automatisch worden bediend met behulp van een GARDENA Water Computer.

Eenvoudige installatie
Dankzij de gepatenteerde “Quick & Easy” verbindingstechniek worden alle onderdelen snel en eenvoudig met elkaar verbonden en zijn aanpassingen altijd mogelijk.