Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Watersteel 150cm

Gardena Watersteel 150cm
Artikelnummer: TRI321104
€ 30,95
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De steel voor het Cleansystem
Met de GARDENA watersteel 150 kunt u alle accessoires van het Original GARDENA Cleansystem verlengen. De steel heeft een lengte van 150 cm en is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de steel licht en stevig is. Dankzij de eenvoudige, stevige en veilige aansluittechnologie met schroefaansluiting kunnen alle accessoires van het Cleansystem eenvoudig op de steel worden aangesloten. De steel heeft een kunststof laag die prettig vasthoudt, krassen en slippen voorkomt en nooit koud aanvoelt. De hoeveelheid en druk van het water kunnen op de steel worden ingesteld. De watertoevoer is traploos instelbaar en kan worden vergrendeld. De praktische en breukvaste dispenser voor verzorgingsproducten van GARDENA is in de watersteel geïntegreerd. U kunt met schoon water werken en/of verzorgings- of reinigingsmiddelen toevoegen.

Watertoevoer traploos instellen of afsluiten
Schoonmaken rond het huis wordt een stuk eenvoudiger. De watertoevoer door de steel kan traploos worden ingesteld of vergrendeld.

De juiste hoeveelheid verzorgingsproducten
Dankzij de dispenser kunnen verzorgingsproducten van GARDENA precies worden gedoseerd.

Kunststof laag is prettig voor de handen
De plastic laag is prettig voor de handen en beschermt ze tegen de kou. Het beschermt ook tegen krassen.

Eenvoudige en veilige aansluittechnologie
Sluit de watersteel met de schroefaansluiting aan met op accessoires van het Original GARDENA Cleansystem en reinig veilig en effectief.

Praktisch, handig, effectief
De Watersteel 150 cm heeft een OGS-aansluiting en kan daarmee eenvoudig op de GARDENA Aansluitstukken en de tuinslang worden aangesloten. Het water stroomt via de steel direct naar bijvoorbeeld de borstel of de raamwasborstel. U hoeft niet steeds te stoppen en water uit de emmer te halen.