Bel 0495-547734

Welkom

Ghe mineral magic 1 kg.

Ghe mineral magic 1 kg.
Artikelnummer: BT37226
€ 11,30
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Inhoud: 1 kg
  • Mineral Magic is een natuurlijk silicaatpoeder, bijzonder belangrijk in de hydrocultuur en boven de grond omdat het een belangrijk ontbrekend element aanbrengt, siliciumdioxide.

 

  • Een tekort aan silicaat kan een verstorende factor betekenen bij hydrocultuur. Mineral Magic vanwege zijn lage oplosfactor is het moeilijk om er voldoende van in voedingsoplossingen te mengen.Vandaar dat we, indien mogelijk, deze stof in al onze producten samenvoegen. Door al deze producten dus te gebruiken zult u de voordelen van dit element ervaren.
  • Dit nieuwe product staat in verband met de organische richtlijn voor natuurlijke aanvulling van voedingsstoffen voor planten en heeft een aantal voordelen: 
  • Het bevat historisch opgeslagen, biologisch getransformeerde organische stof, afkomstig vanuit de zeebedding met daarbij een natuurlijk gevormd silicaten zuurklei. Dit wijde spectrum van bestanddelen stimuleert de nood
  • Mineral Magic’s nazakelijke organismen in de wortels om te groeien en verder het creëren van een natuurlijk milieu,dat aan een gezonde plantengroei bijdraagtt.
  • Het levert een natuurlijk oplosbare vorm van zurig silicium, dat de cellen van uw planten binnendringt en deze van een ondoordringbaar schild voorziet, die deze cellen beschermt tegen ziektekiemen en insecticiden.
  • Tuurlijke samenhang verbetert de cation (de uitwisselingscapaciteit van voedingsstoffen). Hierdoor wordt dus de opname van voeding bevorderd.
  • Het stabiliseert de aanvoer en de pH waarde van voedingsstoffen, hetgeen zorgt voor minder stress bij snelgroeiende planten.

BELANGRIJK BERICHT
MINERAL MAGIC EN MICRO-ORGANISMEN

Vermijd, in hydrocultuur, het gebruik van Mineral Magic met de micro-organismen (BM & Subcultuur). Het werkt averechts. Aangezien in water, het silicaat in siliciumzuur verandert, waardoor de ontwikkeling van gunstige kolonies micro-organismen vertraagt.

Echter in grond, wanneer gemengd in poedervorm, bevordert de grote verscheidenheid van elementen in Mineral Magic de groei van gunstige micro-organismen, en helpt met het creëren van een natuurlijk milieu voor uiterst gezonde planten.