Bel 0495-547734

Welkom

Grässlin Topica 200s analoog

Grässlin Topica 200s analoog
Artikelnummer: 1449
€ 14,45
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Wie kent ze niet de tijdsklokken, onmisbaar voor in en rondom uw huis. Als u s'avonds weg gaat even de klok instellen zodat op een bepaalde tijd het licht aanspringt en op een bepaalde tijd het licht weer uitgaat. Het lijkt net of er iemand thuis is.
De tijdklokken kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. De Grasslin Topica 200S analoog is daar een ideale tijdklok voor.

 

De Grasslin Topica 200S analoog is een eenvoudige en zeer handige tijdklok die door middel van een draaiknop met de hand ingesteld kan worden. Hij schakelt u aangesloten apparatuur (lamp, pomp) aan of uit. De Grasslin Topica 200S analoog kan men programmeren met intervallen van 15 minuten. 
De Grasslin Topica 200S analoog is makkelijk in te stellen. U kunt 24 uur per dag in intervallen van 15 minuten kiezen wanneer u uw apparaat aanstuurt of uitzet.
Let op wij geven geen garantie bij het doorbranden van uw tijdklok. Sluit daarom uw assimilatielamp nooit rechtstreeks aan op u tijdschakelaar. Doe dit altijd via een relaiskast of schakelbord.