Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Ergoline Spade 117 cm D-Greep

Gardena Ergoline Spade 117 cm D-Greep

Artikelnummer: 17010-20
€ 49,95
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De GARDENA Terraline™ spade is comfortabel en maakt het spitten, graven, losser maken en omzetten van grond eenvoudig.
 
De extra brede en ergonomisch gevormde D-handgreep met zachte kunststof componenten is bijzonder comfortabel voor het vasthouden met beide handen. Graven maakt het veel gemakkelijker. Een extra grote voetsteun met robuust profiel zorgt voor een goede krachtoverbrenging en vermindert de kans op verwondingen bij onbedoeld wegglijden.
 
Een ander pluspunt van de Terraline™ spade is de Softec™ schokdemping die gewrichten ontziet, aangemeld voor patent. Vangt de klappen op tijdens het graven, bijvoorbeeld als de spade in de grond wordt gestoken, op een steen stuit of bij het afsteken van wortels. De greep is ook ideaal: de druppelvormige steelprofiel met zacht kunststof zorgt ervoor dat de handgreep goed in de hand ligt en voorkomt daardoor onbedoelde verdraaiing.
 
De met kunststof beklede steel ligt prettig en stevig in de hand. Om aangenaam en ergonomisch te kunnen werken is de steel afgehoekt. De spade heeft een gehard blad van kwaliteitsstaal met een hoogwaardige coating. De totale lengte van de spade is 117 cm. Hoge kwaliteit betekent een lange levensduur.

Meer kracht dankzij de extra brede D-greep
Extra brede D-greep voor twee handen. Voor een goede krachtoverbrenging.

Extra brede voetsteun bescherming
De extra brede voetsteun met robuust profiel zorgt voor een goede krachtoverbrenging en vermindert de kans op verwondingen bij het onbedoeld wegglijden.

Comfortabel en makkelijk werken dankzij de optimale ergonomie
Het druppelvormige steelprofiel ligt prettig in de hand en voorkomt onbedoeld verdraaien. De optimale hoek van de handgreep en het blad zorgen voor ergonomisch werken.