Bel 0495-547734

Welkom

Gardena Raamborstel met Trekker

Gardena Raamborstel met Trekker
Artikelnummer: 5564-20
€ 36,95
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Raamwasborstel en wisser met veelzijdig reinigingsdoekje van microvezel. Werkbreedte 31 cm.

De GARDENA raamwasborstel met trekkerkan op het waterleidingnet worden aangesloten en is voorzien van een Original GARDENA System-aansluiting. Met de GARDENA raamwasborstel met trekker hebt u twee producten in één. Met het microvezeldoekje kunt u het glasoppervlak natmaken; met de wisser veegt u het water van het glas. Hierdoor kan elk glasoppervlak grondig en effectief worden gereinigd. De raamwasborstel met wisser kan op alle Original GARDENA Cleansystem Waterstelen worden aangesloten. Afhankelijk van de situatie kunt u de raamwasborstel als handgereedschap gebruiken of op een watersteel aansluiten.
Door het hoogwaardige microvezeldoekje kunt u intensief reinigen.
 
Het kan ook eenvoudig worden verwijderd en op 60° in de wasmachine worden gewassen. De GARDENA raamwasborstel met trekker heeft een draaischarnier dat 360° kan draaien. Hierdoor is dit product zeer flexibel en eenvoudig te gebruiken in elke situatie. Het draaischarnier kan ook worden vastgezet, zodat de wisser eenvoudig kan worden bevestigd. De wisser zelf is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam rubber. Zo krijgt u schone en streeploze ramen. De GARDENA raamwasborstel met trekkerheeft een werkbreedte van 31 cm. Het schoonmaken gaat nog gemakkelijker met de GARDENA Glasreiniger.

Handig schoonmaken en afvegen met één product 
Door de combinatie van wisser en borstel hebt u twee producten in één. Zo bespaart u tijd en geld.

Aangesloten op het waterleidingnet - voor gebruik als handgereedschap of gereedschap met handgreep
Afhankelijk van de toepassing kunt u de raamwasborstel via de aansluiting van het Original GARDENA System direct aansluiten voor gebruik als handgereedschap op de slang of als accessoire voor de Original GARDENA Cleansystem Watersteel.

Effectieve reiniging
Met het afneembare, hoogwaardige microvezeldoekje kunt u uw ramen eenvoudig schoonmaken.

Effectief wissen
De wisser heeft een hoogwaardige, duurzame rubberen strip. U kunt schoon en zonder strepen wissen.

Flexibel en eenvoudig te gebruiken
Dankzij het draaischarnier van 360° kan de raamwasborstel gemakkelijk en moeiteloos worden gebruikt. U kunt glasoppervlakken zonder problemen schoonmaken.