Bel 0495-547734

Welkom

Kind LED K3 L450

Kind LED K3 L450
Artikelnummer: K3L450
€ 689,00
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Na een lange tijd van onderzoek hebben we nu eindelijk de KIND LED Grow Lights ontwikkeld. En wat een juweeltjes zijn het geworden! De K3 serie LED kweeklampen hebben een krachtige 3 Watt Light Emitting Diodes (LED) ingebouwd, met een gepatenteerd en geïntensiveerd spectrum dat uiteraard voor een perfecte groei en bloei zorgt. Deze innovatieve serie LED kweeklampen zorgen dus voor de aller beste resultaten, en dat terwijl het maar ongeveer 50% stroom gebruikt en bijna geen warmte produceert! Met deze lamp die stiller, koeler en efficiënter is dan alle andere lampen ga je gegarandeerd je eigen records breken!

 

Gemiddeld gebruiken de KIND LED kweeklampen ongeveer 50% van de elektriciteit van HPS lampen. Bovendien produceren de KIND LED kweeklampen een kractiger resultaat per Watt met betere kwaliteit. KIND LED kweeklampen produceren veel minder hitte dan HPS kweeklampen - Hierdoor hoeven ze dus niet luchtgekoeld te worden en is er bovendien geen extra ventilatie of afzuiging nodig.

 

De KIND LED kweeklampen blijven zelfs zó koel, dat er geen aanvullende klimaatbeherende apparatuur nodig is naast de interne circulatie ventilatoren. De lagere lichttemperatuur zorgt voor een eenvoudiger te controleren klimaat waarin je planten zich het beste kunnen ontwikkelen. Doordat de diodes van een KIND LED lamp op een specifieke kleur en proportie ingesteld zijn, kunnen deze lampen op exacte wijze het juiste spectrum uitstralen dat een plant in zijn ontwikkeling nodig heeft - en dat met vrijwel geen verspilling!

 

Het complete 12-band spectrum is gemaakt om uitstekend te koppelen met de behoefte van jouw planten. Kortom, kwekers die de KIND LED kweeklampen gebruiken kunnen hun kweekruimte vereenvoudigen, het verbruik van elektriciteit verminderen en hun kweekruimtes koeler laten blijven. En uiteraard niet te vergeten: De totale resultaten zullen significant verbeteren!

 

 

KIND LED vs. Andere vergelijkbare LED bedrijven:


LED lampen gebruiken vele kleine LEDs, ofwel Light Emitting Diodes, die ieder een golflengte van een elektromagnetische schaal projecteren. Je kunt dit zien als de zichtbare (of soms onzichtbare) kleur van een diode. Planten benutten en absorberen een collectie van kleuren tussen 400nm en 700nm om tot fotosynthese te komen. De meeste LED bedrijven gebruiken enkel 2 of 3 van de kleuren die de plant nodig heeft voor fotosynthese en plantgroei. Planten die niet het volledige spectrum aan licht ontvangen dat ze nodig hebben, kunnen zich dus niet goed ontwikkelen. KIND LED kweeklampen bieden het volledige 12-band lichtspectrum dat planten nodig hebben hebben tijdens elke fase van de groei- en bloeicyclus. Een ander pluspunt van de KIND LED lampen is het gebruik van de 'secondary optical lens', die PAR verder verhoogd en zorgt dat het licht tot diep tot in de plant doordringt (secundair en tertiair niveau). Dit zorgt ervoor dat op een groter aantal plaatsen op de plant stevige en dichte toppen kunnen vormen.

 

De 3 Watt diodes van KIND LED kweeklampen draaien op een 650ma stuurstroom en bieden de perfecte mix van intensiteit, efficiëntie, duurzaamheid en lage temperaturen, waardoor de KIND LED kweeklampen zonder twijfel de beste keuze zijn in vergelijking met andere LED kweeklamp. De meeste LED lampen van andere merken opereren met lagere diode wattages en minder stuurstroom, waarmee ze bijlange niet kunnen tippen aan de kwaliteit van de KIND LED lampen.

 

KIND LED kweeklampen bieden als enige 3 Watt kweeklampen een volledig 12 bandbreedte spectrum LEDpanel, een secondary high intensity optical lens en 2CM aluminium schakelkaarten. De KIND LED kweeklampen evenaren of overtreffen hiermee elk ander 3 Watt opzet die er te vinden is, ongeacht de prijzen en beweringen die daarbij gegeven worden!

 

 • Afmetingen: 51x28x8 cm
 • Gewicht: 7.3 kg
 • Werkelijk Wattage: 270w
 • Vergelijkbaar met HPS wattage: 450w
 • Modules: 8
 • Diodes per module: 15
 • Totaal aantal diodes: 120
 • Diode Wattage: 3w
 • Footprint: 75x105 cm
 • Input Voltage: 100-240V AC Power Input
 • Work frequency: 50/60 Hz - geschikt voor wereldwijd gebruik
 • Output Voltage: UL standaard output voltage - minder dan 76V DC
 • Amperage: 2.25