Bel 0495-547734

Welkom

Kind LED K5 XL750

Kind LED K5 XL750
Artikelnummer: K5LXL750
€ 1.149,00
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De K5 serie van KIND LED bevat de beste LED kweeklampen die er zijn! Waarom zijn deze K5 LED lampen de beste? 
De kweeklampen in de K5 serie bezitten de ideale mix van 3 en 5 Watt Light Emitting Diodes (LED). Elk van de drie primaire radiussen van het fotosynthetisch spectrum kunnen versterkt en gedimd worden; Dit om je planten hun perfecte spectrale ratio te geven, van zaadje tot aan de oogst. De KIND LED K5 kweeklampen bieden een gigantische footprint (reikwijdte) waar de footprint van andere LED kweeklampen niks meer bij is in vergelijking, en zelfs niet meer onder doet voor de reikweidte van traditionele kweeklampen.

 

De K5 LED lampen bezitten ook  'Secondary Optical Lenses' die de output van de diodes versterken, wat resulteert in een duidelijk verhoogde PAR en een diepere canopy penetratie. Deze innovatieve serie LED kweeklampen zorgen dus voor de aller beste resultaten, en dat terwijl het maar ongeveer 50% stroom gebruikt en bijna geen warmte produceert! Met deze lamp die stiller, koeler en efficiënter is dan alle andere lampen ga je gegarandeerd je eigen records breken!

 

Gemiddeld gebruiken de KIND LED kweeklampen ongeveer 50% van de elektriciteit van HPS lampen. Bovendien produceren de KIND LED kweeklampen een kractiger resultaat per Watt met betere kwaliteit. KIND LED kweeklampen produceren veel minder hitte dan HPS kweeklampen - Hierdoor hoeven ze dus niet luchtgekoeld te worden en is er bovendien geen extra ventilatie of afzuiging nodig.

 

De KIND LED kweeklampen blijven zelfs zó koel, dat er geen aanvullende klimaatbeherende apparatuur nodig is naast de interne circulatie ventilatoren. De lagere lichttemperatuur zorgt voor een eenvoudiger te controleren klimaat waarin je planten zich het beste kunnen ontwikkelen. Doordat de diodes van een KIND LED lamp op een specifieke kleur en proportie ingesteld zijn, kunnen deze lampen op exacte wijze het juiste spectrum uitstralen dat een plant in zijn ontwikkeling nodig heeft - en dat met vrijwel geen verspilling!

 

Het complete 12-band spectrum is gemaakt om uitstekend te koppelen met de behoefte van jouw planten. Kortom, kwekers die de KIND LED kweeklampen gebruiken kunnen hun kweekruimte vereenvoudigen, het verbruik van elektriciteit verminderen en hun kweekruimtes koeler laten blijven. En uiteraard niet te vergeten: De totale resultaten zullen significant verbeteren!

 

 

KIND LED vs. Andere vergelijkbare LED bedrijven:


LED lampen gebruiken vele kleine LEDs, ofwel Light Emitting Diodes, die ieder een golflengte van een elektromagnetische schaal projecteren. Je kunt dit zien als de zichtbare (of soms onzichtbare) kleur van een diode. Planten benutten en absorberen een collectie van kleuren tussen 400nm en 700nm om tot fotosynthese te komen. De meeste LED bedrijven gebruiken enkel 2 of 3 van de kleuren die de plant nodig heeft voor fotosynthese en plantgroei. Planten die niet het volledige spectrum aan licht ontvangen dat ze nodig hebben, kunnen zich dus niet goed ontwikkelen. KIND LED kweeklampen bieden het volledige 12-band lichtspectrum dat planten nodig hebben hebben tijdens elke fase van de groei- en bloeicyclus. Een ander pluspunt van de KIND LED lampen is het gebruik van de 'secondary optical lens', die PAR verder verhoogd en zorgt dat het licht tot diep tot in de plant doordringt (secundair en tertiair niveau). Dit zorgt ervoor dat op een groter aantal plaatsen op de plant stevige en dichte toppen kunnen vormen.

 

De 3 Watt diodes van KIND LED kweeklampen draaien op een 650ma stuurstroom en bieden de perfecte mix van intensiteit, efficiëntie, duurzaamheid en lage temperaturen, waardoor de KIND LED kweeklampen zonder twijfel de beste keuze zijn in vergelijking met andere LED kweeklamp. De meeste LED lampen van andere merken opereren met lagere diode wattages en minder stuurstroom, waarmee ze bijlange niet kunnen tippen aan de kwaliteit van de KIND LED lampen.

 

KIND LED kweeklampen bieden als enige 3 Watt kweeklampen een volledig 12 bandbreedte spectrum LEDpanel, een secondary high intensity optical lens en 2CM aluminium schakelkaarten. De KIND LED kweeklampen evenaren of overtreffen hiermee elk ander 3 Watt opzet die er te vinden is, ongeacht de prijzen en beweringen die daarbij gegeven worden!

 

 • Afmetingen: 58x43x9 cm
 • Gewicht: 12.7 kg
 • Werkelijk Wattage: 430w
 • Vergelijkbaar met HPS wattage: 750w
 • Totaal aantal diodes: 208
 • Diode Wattage: Perfecte mix van 3w en 5w 
 • Footprint: 120x120 cm
 • Input Voltage: 100-240V AC Power Input
 • Work frequency: 50/60 Hz - geschikt voor wereldwijd gebruik
 • Output Voltage: UL standaard output voltage - minder dan 76V DC
 • Amperage: 3.58