Bel 0495-547734

Welkom

Watergekoelde Airco

Watergekoelde Airco

Het creëren van een volledig gesloten en gemakkelijk hanteerbare ruimte om gewassen in te groeien is het ultieme doel van de moderne indoor tuinman. Met gebruik van een OptiClimate bent u in staat om een ongekend niveau van controle over de ruimte rondom uw planten te bereiken.

U stelt de gewenste dag- en nacht temperaturen in en vervolgens kiest de OptiClimate de meest gepaste actie (lucht verwarmen, koelen, extraheren, etc.) om zo de door u ingestelde condities te bereiken en te behouden.

Als u 365 dagen per jaar gewassen wilt kweken onder omstandigheden die precies hetzelfde moeten zijn in zowel de zomer als de winter dan is een OptiClimate voor u het meest geschikte klimaatbeheersingssysteem. 

Seizoensgebonden beperkingen behoren vanaf nu tot het verleden! Een OptiClimate is in staat om de impact van seizoenswisselingen op gewassen te overwinnen, want het systeem omvat zowel koel- en verwarmingselementen. Hete zomerdagen en koude winternachten vormen geen bedreiging meer voor uw gewassen, want zij genieten dankzij de OptiClimate een constante temperatuur het gehele jaar door!

Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2