Bel 0495-547734

Welkom

RFX-1

Inhoud: 80ltr
RFX-1 is een steenwolsubstraat voor de horticultuur. RFX-1 is voorbehandeld voor een betere hygroscopische werking, door deze behandeling is RFX-1 gebruiksklaar.

 RFX-1 staat voor kwaliteit, vandaar dat wij de volgende punten garanderen:

  • RFX-1 zakken zijn gevuld met minimaal 80 liter;
  • RFX-1 is al ingewassen en houd hierdoor het water beter vast;
  • RFX-1 houd de EC en pH waarde langer stabiel;
  • RFX-1 bestaat niet uit gerecycled materiaal;
  • RFX-1 is EC en pH neutraal.
     

RFX-1 mix is direct klaar voor gebruik en behoeft zonodig alleen vochtig gemaakt te worden met water tijdens / na het inzetten van de planten.De RFX-1 mix niet samenpersen in de pot .Het meest geschikt voor Hydro of Aqua voeding.Dagelijks bewateren zorgt voor een beter resultaat .De zakken zijn gevuld met tenminste 80 liter.

Door de toepassing van Earthwool® is ons product bijna 100 % natuurlijk De gebruikte grondstoffen zijn allemaal nieuw, er worden dus geen gerecycleerde grondstoffen verwerkt in RFX-1 mix. Daardoor ook geen besmetting van ziektes of schimmel van buitenaf.

 Earthwool® is een steenwol gemaakt met een natuurlijk bindmiddel (ecose), vrij van acetylaten en formaldehyde's. Daardoor een veel toegankelijker substraat voor de plantwortel in vergelijk met "gewone" steenwol. Tezamen met de juiste verhouding aan foam zorgt het voor een goede verhouding van water en zuurstof in de pot of bak. Tijdens het productieproces wordt de RFX-1 mix geimpregneerd met een biologisch / bacteriologisch leven. Dat zorgt er voor dat de RFX-1 mix zich meteen gedraagt als volwaardig substraat waar de wortels van de plant zich goed kunnen ontwikkelen. 

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina