Bel 0495-547734

Welkom

Kweeksystemen

Kweeksystemen

De kweeksystemen van Flowerspot.nl zijn namelijk uitermate geschikt om slasoorten, koolsoorten maar ook aardbeien op te kweken.

Wanneer u een systeem van Flowerspot.nl buiten vol in de zon zet, en deze met aardbeiplanten vult, zult u de hele zomer lekker kunnen genieten van vers eigen gekweekte aardbeien. Het grootste voordeel is dat de aardbeien niet op de grond hangen, er weinig ongedierte in de buurt van de planten leeft daar er geen aarde wordt gebruikt en je ook nog eens een hoop voedingsstoffen en water bespaard aangezien de systemen van Flowerspot.nl een gesloten recirculerend systeem is.

Flowerspot heeft een groot aantal hydrocultuursystemen. Dit voor een optimalie groei en bloei van al uw gewassen doordat de leefomstandigheden van uw gewassen geheel gereguleerd worden door een van de kweeksystemen, dit kan door middel van een watersysteem als door luchtcirculatie. Deze kweeksystemen zijn zeer eenvoudig te installeren.

U kunt opteren voor een intensieve cultuur en uw systeem tot het uiterste drijven of de voorkeur geven aan een eenvoudige maar efficiënte methode om uw potplanten te kweken. Wij hebben de systemen die u nodig heeft.

Voor u een selectie maakt, moet u zich een aantal vragen stellen:

Welke planten u wilt kweken?
Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking?
Welke van de kweeksystemen is hier het meest voor geschikt
Hebt u een groot kweeksysteem nodig of een van de kleinere varianten?

Twijfelt u, omtrent de keuze die u wilt maken, neem dan direct contact met ons op info@flowerspot.nl

Artikelen 1 tot 24 van 138 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 138 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5