Bel 0495-547734

Welkom

Lucilu reflector small compleet

Lucilu Reflector Medium compleet
Artikelnummer: 1215
€ 60,40
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

De Lucilu reflector is qua vorm en materiaal identiek aan de Adjust-a-wings reflector. Alleen is de Lucilu reflector een stuk kleiner, niet verstelbaar en wordt standaard zonder heatspreader geleverd.

 

De Lucilu heeft eenzelfde kunststof fitting en is gemaakt van dezelfde legering aluminium. Het aluminium ‘Miro 9′ heeft een reflecterend vermogen van wel 97%. Om dit reflecterend oppervlak nog groter te maken, is de kap voorzien van een heel fijn hamerslag profiel.


Optimaal gebruik van licht en reflectie

 

De vorm en het reflecterend vermogen maken de Lucilu reflector tot wel 30% efficiënter dan conventionele reflectoren. In de praktijk betekent dit, dat een 30% groter oppervlak met 1 lamp verlicht kan worden.

 

De speciale “PVD coating”(glascoating) waarmee de kap is afgewerkt, is speciaal ontworpen om die kleuren te reflecteren die belangrijk zijn voor de plant. De coating vergroot de reflectie van rode en oranje tinten uit het lichtspectrum. Deze zijn onmisbaar voor de fotosynthese. Ook de blauwe tinten, belangrijk voor groei, worden versterkt teruggekaatst. Daarnaast houdt de coating oxidatie van de kap tegen waardoor na verloop van tijd het reflecterend vermogen niet afneemt.


Ideaal voor kleine ruimtes

 

Wil je graag met een Adjust-a-wings reflector werken, maar je hebt onvoldoende ruimte? Dan is de Lucilu een ideaal alternatief; de Lucilu is 40 x 50 cm. De reflector wordt niet standaard geleverd met een spreader, maar de Adjust-a-Wings spreader past bij de Lucilu. Koop de Adjust-a-Wings spreader los en bevestig deze onder de Lucilu.

 
Lucilu reflectie voor photosynthetic proces

 

4 Lagen Lucilu reflectie voor perfect photosynthetic proces

 

Afmeting: 40 x 50 cm.
Belichting
: geschikt voor 250, 400 en 600 watt lampen
Oppervlakte: 30% groter kweekoppervlak
Energiezuinig: 30% energiebesparing en 30% minder warmteafgifte
Oppervlakte: belicht tot 2.36 m2
Materiaal: glas gecoat aluminium, Miro 9
Reflectie95%