Bel 0495-547734

Welkom

Folie

Folie

U wilt een vijver aanleggen en inmiddels heeft u besloten om uw vijver aan te gaan leggen met behulp van vijverfolie. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van vijverfolie, zo kunt u variëren in de dikte, kwaliteit en de prijs van de vijverfolie.
Het liefst legt u een vijver slechts één keer en daarom is het belangrijk om goede afwegingen in welke vijverfolie u uiteindelijk gaat kiezen. Op onze website maken wij onderscheid in twee verschillende vijverfolies namelijk de: Vijverfolie en de EPDM rubberfolie. 

 

Hoe bereken ik vijverfolie?

Als u er voor heeft gekozen om uw vijver aan te leggen met folie dan kunt u beginnen met de stappen om de vijverfolie op een juiste manier aan te brengen. Om uiteindelijk een goede afmeting te kiezen, kunt u gebruik maken van de vuistregel om vijverfolie uit te rekenen in de hiernaast staande afbeelding.

Op Flowerspot.nl hebben we er gekozen dat u de vijverfolie per breedte maat kunt bestellen. U selecteert bijvoorbeeld de pvc vijverfolie 4 meter breed bij een lengte van 6 meter voor een vijver van 1 meter breed, 3 meter lang en 1 meter diep. Op deze manier heeft u altijd vijverfolie op maat. 

Komt u er niet uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen info@flowerspot.nl.

 Veiligheidsvlies of onderdoek?

Op veel verschillende websites wordt gesproken over veiligheidsvlies en op een andere website wordt er gesproken over onderdoek. Bij flowerspot.nl spreken we over onderdoek, dit is is een sterk non woven vlies wat veel wordt gebruikt in de weg en waterbouw. Hierdoor beschikt u over een kwalitatief goed onderdoek waardoor u vele jaren zonder problemen van uw vijver kunt genieten. 

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina