Bel 0495-547734

Welkom

Seconde timer analoog 8 a ohm

Seconde timer analoog 8 A Ohm
Artikelnummer: 1459
€ 117,20
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Wie kent ze niet de tijdklokken, onmisbaar voor in en rondom uw huis. Als u s ’avonds weg gaat even de klok instellen zodat op een bepaalde tijd het licht aanspringt en op een bepaalde tijd het licht weer uitgaat. Het lijkt net of er iemand thuis is.

 

De Seconde timer digitaal 8A Ohm is een digitale tijdschakelklok welke een minimale schakeltijd heeft van één seconde. De Seconde timer digitaal 8A Ohm is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw luchtbevochtigers te laten regelen. Met de seconde timer digitaal 8A Ohm kan je in de weekperiode een aantal programma's instellen.

Het programma kan bijvoorbeeld dagelijks worden herhaald, maar de Seconde timer digitaal 8A Ohm heeft ook de mogelijkheid om het programma op één bepaalde dag in de week te laten werken. Seconde timer digitaal 8A Ohm is beveiligd met een zekering van 8 A. Een vervangbare batterij zorgt ervoor dat uw programma’s die u ingesteld heeft bij stroom uitval bewaard zullen blijven. Dit alles bij elkaar is het dus een zeer prettig apparaat om mee te werken.

Let op wij geven geen garantie bij het doorbranden van uw tijdklok. Sluit daarom uw assimilatielamp nooit rechtstreeks aan op uw tijdschakelaar. Doe dit altijd via een relaiskast of schakelbord