Bel 0495-547734

Welkom

Sms com fancontroller+thermost 1500w

SMS Fancontroller +Thermostaat 1500W
Artikelnummer: 0813
€ 39,35
 

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

 

Bel ons voor vragen

 

Niet goed, geld terug garantie

 

Nummer 1 Urban Garden Store

 

 

 

Details

Met de Fan Controller 6,5 A kan elke ventilator manueel ingesteld worden. Hij heeft een groter instellingsbereik dan andere snelheidsregelaars en werkt met plug-and-play. U hebt dus geen kabels nodig.

 

Wanneer hij wordt gebruikt met de plug-and-play -thermostaat, biedt hij een basistemperatuurregeling in uw kamer, waarbij de luchtstroom constant blijft.

 

Hoe werkt dit toestel:

Wanneer u hem gebruikt zonder de thermostaat, kunt u met de Fan Controller de snelheid van de ventilator manueel regelen. Steek gewoon uw ventilator in het stopcontact en regel de snelheid met de knop.

 

Wanneer hij wordt gebruikt met de thermostaat, garandeert de Fan Controller een constante luchtstroom en een constante temperatuur. U stelt de luchtafvoerventilator in op een snelheid die de gewenste temperatuur behoudt en dan stemt u de thermostaat af op deze temperatuur. De ventilator blijft draaien aan de gekozen snelheid, tenzij de temperatuur de ingestelde temperatuur overschrijdt. Wanneer dit gebeurt, schakelt de ventilator automatisch over naar 100 % tot de temperatuur gecorrigeerd is. Daarna zal de ventilator terugschakelen naar de snelheid die u hebt ingesteld.


De Fan Controller 6,5 A met thermostaat instellen:

 

1.    Plaats de Fan Controller op een geschikte plaats en plaats de thermostaat in het midden van de kamer. Plaats de thermostaat niet in direct zonlicht of in de koele binnenkomende lucht van het ventilatiesysteem, want dit zal tot foute metingen leiden.

2.    Sluit de thermostaat aan op de Fan Controller met de jack plug.

  1. Sluit uw ventilator aan op de Fan Controller.
  2. Sluit de Fan Controller aan op een stopcontact.
  3. Zet de thermostaat en de Fan Controller op het maximum. Nu zal de ventilator op 100 % draaien.
  4. Verlaag nu voorzichtig de snelheid van de ventilator tot u een snelheid vindt die de gewenste kamertemperatuur behoudt (bijv. 25 graden). Neem hiervoor uw tijd!!
  5. Verlaag nu ook de thermostaat tot hij bij deze temperatuur past (nl. 25 graden).

 

Wanneer de kamertemperatuur hoger is dan de ingestelde temperatuur, zal de snelheid van de ventilator stijgen tot 100 %, tot de temperatuur gecorrigeerd is. Wanneer de temperatuur gecorrigeerd is, zal de ventilator weer overschakelen naar de snelheid die u oorspronkelijk hebt ingesteld.