Bel 0495-547734

Welkom

BESTRIJDING

BESTRIJDING

In de handel kun je voor bijna elke ziekte, schimmel of beestje dat je bloemen, planten en/of groenten aantast wel een middeltje kopen. Soms biologisch (wat wel “door de natuur afbreekbaar” betekent maar dus niet altijd “diervriendelijk” betekent). Soms werken deze middeltjes heel goed, maar soms hebben ze ook een wat mindere werking of hebben ze wel een goede werking maar nadelige bijwerkingen.

Mocht je door welke omstandigheid dan ook, met de handen in het haar zitten omdat een bepaald dier of schimmel je rozen vernielt, je bloemkolen op eet, je komkommerplant vernietigt……..en je wilt liever geen gebruik maken van giftige chemische middelen, dan heb je misschien iets aan deze pagina.

Bedenk allereerst of het wel echt nodig is om iets te ondernemen. Persoonlijk leef ik liever met de natuur om ons heen dan dat ik er altijd tegen vecht. En de natuur is overal op berekend en maakt zijn eigen “bestrijdingsmiddelen”. Zorg bijvoorbeeld voor veel vogels in je tuin; zij eten veel kleine insecten waar je mogelijk last van hebt. hetzelfde geldt voor kikkers en padden.

Artikelen 1 tot 24 van 135 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 135 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5