Bel 0495-547734

Welkom

Rogis Garlic

Rogis Garlic is de manier om op een milieuvriendelijke manier gemakkelijk uw planten vrij van ongedierte te maken. Door middel van het één maal per week toe te voegen aan het voedingswater wordt de plant onaantrekkelijk voor ongedierte dat van de sappen van de plant leeft...zoals spint en trips.

Hoe werkt het?
Dit knoflookconcentraat wordt rechtstreeks opgenomen in de sapstroom van de plant. Spint (en ander ongedierte) eet geen plantensappen meer waar knoflook in zit.

Waarom werkt dit beter dan gif spuiten?
Met het spuiten van gif bereik je niet alle hoekjes en gaatjes in de ruimte zoals onder de bladeren, in de hoekjes en de planten in de verste uiteindes van de ruimte. Dit knoflookconcentraat wordt meegegeven met het voedingswater en wordt dus in dezelfde concentratie opgenomen door ALLE planten, ook die ver weg in een hoekje staan.

Proef of ruik ik knoflook in mijn eindproduct?
Nee, Rogis Garlic wordt opgenomen door de plant en komt in de sapstroom. Naar gelang de manier van watergeven verdwijnt dit na een aantal dagen uit de plant. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Stop dan ongeveer 7 dagen voor de oogst met het geven van Rogis Garlic, hierdoor zal het eindproduct niet naar knoflook smaken of ruiken.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina