Bel 0495-547734

Welkom

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Deze originele steigerhouten tuinmeubelen herkent u meteen. Ze zijn comfortabel en duurzaam. Dat zijn de sleutelwoorden die Woedz u biedt. Gemaakt van gebruikt steigerhout of duurzaam larikshout en gegalvaniseerde buizen heeft u een degelijk product. Larikshout heeft dezelfde robuuste uitstraling als steigerhout. Het heeft daarbij een zeer hoge duurzaamheid die vergelijkbaar is met tropisch hardhout.

De speciale foamcoated kussens zijn kleurrijk, gemakkelijk en duurzaam omdat ze geen vocht doorlaten. Maar vooral strak om te zien! De zitkussens en rugrollen van deze houten tuinmeubelen zijn leverbaar in 7 standaard kleuren (rood, antraciet, wit, oranje, fuchsia, licht blauw en lime). De speciaal door Woedz ontwikkelde rugrol geeft de juiste ergonomische steun aan het bekken voor grote en kleine mensen. Laat u verrassen door het hoge zitcomfort van onze tuinmeubelen.

Door de modulaire opbouw van onze loungemeubels, zijn echte allerlei ruimtelijke opstellingen te realiseren naar uw persoonlijke wens. Voor kleine terrassen van 4 m2 tot bedrijfsterrassen van 400 m2.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina