Bel 0495-547734

Welkom

Kweeklampen

Kweeklampen

Planten zijn geweldig om in huis te hebben. Ze brengen frisse lucht en sfeer in elke mogelijke ruimte. Maar het houden van planten is geen eenvoudige zaak. Hoe vaak gebeurt het niet dat je nieuwe plant na een paar weken al geworden is tot een treurige hoopje groen. Misschien ben je vergeten om de planten water te geven, staat de plant op de tocht of vangt je plant te weinig daglicht. Vooral het laatste is vaak het grootste probleem. Kies hierbij voor een kweeklamp.

De meeste kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische landen waar de zon de hele dag schijnt en het warm is. Zet je deze planten op een donkere plek dan zullen ze nauwelijks groeien. Ook een plek voor het raam is vaak niet een voldoende. De oplossing is je plant bijschijnen met kunstmatig licht. Eventueel een kweeklamp gebruiken.Plaats je plant in de buurt van een mooie lamp en je zal zien dat de plant zich een stuk prettiger gaat voelen.

Nu klinkt dit iets makkelijker dan het in werkelijkheid is. Een aantal factoren zijn namelijk van groot belang wil je plant profijt hebben van de de extra verlichting. Het licht moet in de juiste hoeveelheid schijnen, met de juiste intensiteit en in het juiste kleurenspectrum. 

Artikelen 1 tot 24 van 195 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 195 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5