Bel 0495-547734

Welkom

iSun

De iSUN is een leuke design potLED groeilamp die binnen een handomdraai bij de plant staat. Het iSUN kapje klik je op een antenne die tot ongeveer een meter hoogte uitschuifbaar is. Bijgeleverde clips zorgen dat je het snoer netjes kunt geleiden langs de antenne.

De potLED geeft een voor het oog wit licht af maar heeft precies het juiste lichtspectrum om je planten groeikracht te geven. De iSUN matcht makkelijk met kamerplanten tot 80 cm hoogte en kan ook makkelijk in de keukenkruiden op het aanrecht geprikt worden.

De 7Watt potLED heeft een veilige lichtsterkte, geschikt voor het goedhouden of groeien voor alle groene en bloeiende planten. De iSUN wordt geleverd met een aan/uit schakelaar. De intelligente controller is als optie leverbaar.

De 10Watt potLED heeft een iets sterkere groeicapaciteit dan de 7Watt. De iSUN wordt geleverd met een aan/uit schakelaar. Met de iSUN kun je bijvoorbeeld mini-tomaatjes, pepertjes of bloeiende planten het hele jaar door laten groeien en bloeien.

De intelligent controller, geschikt voor de iSUN en de Linear spot producten maakt het mogelijk om het groeilicht af te stemmen op de plantensoort en de lichtbehoefte.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina