Bel 0495-547734

Welkom

Kweekspullen koop je bij Flowerspot in Weert

Flowerspot Urban Garden store

Wist je dat het heel eenvoudig is om het hele jaar door groenten en fruit te kweken? Met de kweekspullen van Flowerspot in Weert geniet je van verse producten, onafhankelijk van het seizoen. In onze winkel vind je alles wat je nodig hebt: van kweektenten tot kweeklampenplantenvoeding en meer. Flowerspot in Weert is goed bereikbaar, ook vanuit België en Duitsland. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Onafhankelijk van het seizoen verse groenten en fruit in een kweeksysteem kweken.

Urban farming is tegenwoordig helemaal de trend. En dat is niet zo gek want wat is er nu idealer dan zelf eigen groenten en fruit kweken? Gezond, lekker en makkelijk. En dat kan ook in Weert. Want met een goede kweekset van onze Urban Garden Store kun je nu binnen en buitenshuis het hele jaar door verse producten telen en oogsten. Zo ben je niet afhankelijk van de seizoenen en weersomstandigheden buiten en kun je ook in hartje winter genieten van bijvoorbeeld verse tomaten, paprika’s, sla en aardbeien. Of kweek de mooiste exotische planten. Wat je maar wilt.

Leefomstandigheden van planten perfect reguleren door kweeklampen

Voor het opzetten van een in-huis of buitenshuis kweeksysteem is een goede voorbereiding belangrijk. Door te zorgen voor een gebalanceerde voedingsbodem en de optimalisatie van de temperatuur, kun je perfecte leefomstandigheden creëren om groente en fruit volop te laten groeien. Dit kan per plantsoort uitstekend gereguleerd worden met een goede kweeklamp. En voor een eigen urban farm is niet veel ruimte nodig. Met een eenvoudige kweekkas, een warmtelamp en eventueel een bewateringssysteem kan er klein begonnen worden.

Urban farming met kweekspullen van Urban Garden Store Weert

Met een eigen urban farm in huis of tuin komt een gezonde lifestyle heel dichtbij. En het is ook een stuk voordeliger. Want niet alleen kun je zo eenvoudig groenten en fruit telen zonder bestrijdingsmiddelen, je plant op deze wijze ook alleen wat je écht nodig hebt. Voor het inrichten van een eigen groentetuin in huis wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van goede en veilige kweekspullen. Dan ben je bij onze store in Weert aan het juiste adres. Naast alle benodigdheden voor het opzetten van een eigen hydrocultuur systeem wordt hier ook advies gegeven hoe deze het beste kan worden ingericht.

 

Meer informatie over growspullen nodig? Klik hier!